Begär offert

Referenser

Totalrenovering & Tillbyggnad – Drottningholm

Tyresö Bygg & Fastighetsservice utförde en totalrenovering och tillbyggnad av ett nedgånget hus i Drottningholm i somras. Byggnaden var K-märkt, vilket medförde en del spännande utmaningar med att bevara så mycket som möjligt av det befintliga.

Se omvandlingen

Altan i Vendelsö

En ny altan på 130kvm byggdes i Vendelsö. Den befintliga revs och en ny större byggdes på en sluttande baksida med fortsättning runt huset.

Totalrenovering Kundmottagning

Sommaren 2016 gick Bileliten i Tyresö med i kedjan Speedy Bilservice och vi på Tyresö Bygg & Fastighetsservice hade nöjet att få totalrenovera hela kundmottagningen. Golvet revs, Grunden gjöts med eps, flytspacklades och granitplattor lades med ljus glitterfog. Nya skiljeväggar, undertak med spottar, nya innerdörrar samt ny entré dörr. Fönster öppnades upp och en ny kunddisk byggdes. Väggar målades enligt Speedys koncept och slutligen sattes Speedy loggan upp i 3D format.

Invändig Totalrenovering Strandallén Tyresö

En invändig totalrenovering av ett hus på Strandallén i Tyresö. Tyresö bygg & Fastighetsservice hade totalentreprenaden och tillsammans med våra underentreprenörer inom de olika yrkesgrupperna lyckades vi slutföra projektet i tid på ca 4 veckors tid. De yrkesgrupper som var inblandade var snickare, plattsättare, målare, golvslipare, VVS samt elektriker. Med en bra planering och bra samspel mellan arbetarna och kund gick allt som planerat. Här kommer bilder på slut resultatet av de större ytorna.

Kök